Wednesday, November 16, 2011

TAG XD

Assalamualaikum.


Oukeyh! Aku di tag oleh http://erytaleb.blogspot.com/2011/11/tag.html , Tak berapa nak kenal lah but he tag me. So, dah bosan-bosan ni aku jawablah. Shah! Kau tag aku dulu aku tak dapat la membalasnye. contest dah tutop. HAHA.
**********************************
There is rules...

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about ‘YOU ARE TAGGED IF YOUll ARE READING THIS’ YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.

1.Can blind people see their dreams?
Yeah sure lah. Dreams does not need eyes to see. =)

2. Why do most cars have speedometers that go up to at least 130 when you legally can't go that fast on any road?
Yeah. terfikir gak aku kadang-kadang. Maybe for use of EMERGENCY only? =)

3.Do you think of yourself as a stalker?
Yeah. I'm a great stalker. HAHAHA XD

4. How often do you lick your lips a day?
Ada pulak masa aku nak kira. keh3. :D

5. what is the one web site that you visit that you would not want anyone to know that you visit.
If I tell you, then it will not be the "would not want anyone to know" rite? HAHA XD

6. how long can you hold your breath- start now!
40sec! HAHA. *semput dah*

7. who is your favorite cartoon character?
detective conan! HAHA XD

8. If you had tickets to the world cup who would you take?
Abah aku!!!! HAHA XD

9. what is the craziest thing you would do for WC tickets?
I'm not that crazy enough to get WC tickets. Keh3.

10. What is your favorite places?
Secret Recipe. Sebab aku suka kek!

11. Have you ever farted at public??when?
Manusia normal biase melakukannya. Bila? Semalam pun ada. Hari ni pun ada. Hari-hari ada. HAHA XD
********************************
Okay. Harus ke aku tag orang? Ermmm. Bolehla. Nasib mung la~
5. Wan!
8. Zu!
And the 11 QUESTION from me adalah:
1. Yang kena tag ni kenal ke aku? Kalau kenal boleh bagitahu one word yang korang describe aku? Just ONE!
2. Apa dalam fikiran anda sekarang?
3. Jika saya GENIUS, saya........... *sila sambung ayat*
4. Apa haiwan yang sangat comel pada pandangan anda?
5. Anda pernah tipu siapa-siapa yang paling rapat dengan anda?
6. Apa perkara menyedihkan anda minggu ini?
7. Tempat paling menarik yang anda impikan untuk pergi?
8. Dah besar nak jadi apa?
9. Pernah jatuh cinta tapi tak cakap kat orang tu? *kontroversi gila soalan*
10. Antara duduk rumah dan lepak dengan kawan, anda lebih prefer yang mana?
11. Ada rasa nak sekeh siapa-siapa tak sekarang?

p/s: good luck! :D

8 comments: