Wednesday, November 9, 2011

PATUNG MAINAN KAU KE?

Assalamualaikum


Ape? no hilang? hah? nak mintak? keh3. *gelak jahat sengaja*

**********************************************************

Aku bukan budak baik yang kau kenal. Aku dah JAHAT.

Aku rasa semua manusia reti bahasa. Kalau dah orang diam tu maknenye tak nak la kan? Ke kau memang susah nak faham or ayat kasar dia "tak malu"?

Yang sorang sibuk nak block2 aku pastu stalk pakai profile lain. haish~ Kau ingat kau sorang je reti stalk ke? Tapi se stlak-stalk aku pun tak lah kantoi kan~ HAHAHA

Yang lagi sorang sibuk mintak no ni ape pasal? Kau hengat aku tak tau ke fon kau dah berbulan hilang. Dah clash, carik aku balik? Kesian. Punya la ramai awek bersusun cari kau, aku jugak yang kau PM? *aku stalker sejati. HAHAHA*Oi. Awek single ramai tu. Cun kot. So, mintak no diorang okay? =)

Yang lagi sorang ni aku tak paham bebenor dah. Tak nak balas tu, dahla. Ke nak aku remove terus? Tak sedap la kan kau add aku, aku remove kau. Macam agak kurang sopan di situ. Hari-hari Hai izzati. Kaki nak? Bukannya aku tak pernah balas langsung. Tapi entah ape2 je soalan kau kan. Malas aku pk. =_=

Okay lah. Aku pun dah ngantuk. Malas layan. Kau hiduplah berbahagia. Bukan aku putuskan tali persahabatan. Cuma, itu jalan terbaik. Sebab aku dah letih jadi PATUNG MAINAN.

Jangan risau. Aku MAAFKAN kau and hope the same things from you. =)

p/s: aku bukan bajet HOT. tapi aku dah penat pendam. Kbai.

2 comments:

  1. U've been Tagged in this post http://erytaleb.blogspot.com/2011/11/tag.html

    ReplyDelete