Wednesday, November 2, 2011

Degil Eh?

Assalamualaikum


Tough sem. So please, fahami perasaan aku yang sekarang ni MUDAH:
1. Kecil hati
2. Marah ikut suka
3. Kuat sentap *ermmm. bukan memang ke?*
4. Need some space
5. Sound orang depan2 bila kau menjengkelkan!

***************************************************

Tajuk aku ada kena mengena dengan point nombor 5. Kenapa? Sebab kau memang degil! Kau tau aku in a relationship, tapi kau tetap over do kan?

KAU dan KAU dan KAU!

Nak calling2 aku, aku takde hal, aku anggap kau kawan je lah bukan kawan baik aku pun kan~ So, no need to keep calling me SAYANG. Please do STOP it.

Kau nak lebih2 kau cari awek sorang. Yes I know, kau umur pun dah boleh kahwin, BUT bukan aku eh.

I do talk to people nicely cause itu AJARAN abah aku. " Kena ingat, tak suka or tak nak orang yang nak kita, jangan tolak terus or macam dia tak ada hati. Nanti T gak yang susah" * T is my short name yang ABAH sahaja BOLEH panggil okay* (tak perlu kot explain kan? erk.)

Kau nak yunk2 aku tu aku pun takleh nak terima. Kawan2 aku yang rapat je boleh nak yunk aku okay?

Oh yes. STOP promoting yourself. =_="

"Ohh, I tengok you asek posting about CATS, I suka gila CATS. Suka sangat. :)))" <-- perlu ke?

Yeah. I do love cats, boy. And yes I said I love guys who REALLY love to care CATS. BUT please. Tak payah nak promote sangat about cats or whatsoever benda lain yang aku post okay? Thanks.

Lastly. Tak payah nak cerita pung pang pung pang sana sini, pusing-pusing ayat sana sini untuk membuktikan kononnya kau memang single sedangkan depan mata aku kau tu in a relationship.

KAU INGAT AKU NI BUTA IT KE?

Ehhh, Aku tak heran lah kau ada awek ke tak. Aku tak nak kau pun. NAH HAMBEK! Aku cuma PANTANG betul kalau kau nak kawan dengan aku, tapi kau tipu aku hidup2. Lepas tu nak pusing-pusing ayat macam aku ni PEREMPUAN JAHAT GILA NAK mati!

*************************************************

Aku tak kata korang tak kacak.
Aku tak kata korang tak baik.
Aku tak kata korang desperate.

Mungkin korang jodoh aku mungkin tidak. BUT for now, please. Aku in a relationship dan kita hanya cuma KAWAN BIASA. Sangat tersangat sangatlah BIASA. Bukan KAWAN BAIK.

***********************************************

P/s: Memang tak kan ada gadis seperti aku, TAPI yang LEBIH BAIK, BANYAK.

2 comments: