Friday, June 3, 2011

Sukanya Bila Dia Ceria~


Assalamualaikum~

Apa khabar org kampung~ haha. wah.. bersawang halilintar blog aku sekarang. bajet nk tiap ari update. tp last2 harapan tinggal harapan.. eceh~

haaaa~ nampak x? aku senyum ni. haha.
kenapa?

sebab~ dah sebulan aku praktikal di perodua~ yeah! x sangka pejam celik dah cukup sebulan. haha. okay2. cukup2 la senyum tu.. nanti nangis plak. haha.

okay2. aku nak mengaku ckit kat cni. aku sgt rasa 1 minggu itu sekejap je bila dgn bdk2 shift B. means dgn abg2 munir,akmal,faizal,fahmi,aiman,nazrin,azlee n en rassimi. haha. kenapa? sebab diorg sgt sempoi~ best la sng ckp~

shift A? ermm. aku xtaula ape masalah aku susah sgt nak agak rapat dgn diorg. abg ikmal. erk. ok. tu je aku ingt. waaa. teruknya. aku tgk diorg xla x best. tp tah. hehe. teruk la aku ni. tp tadi cam ade la gak borak ckt. ckt jela. hal penting je. tu pun sbb my supervisor shift A en shahrizal yg kacak bwk aku g ctu. haha. korg semua kat cylinder head 3 mmg kacak2 la! kacak jiwa, kacak hati, kacak muka. ececeh.

so skrg aku dpt rase gembira gak la sebab kalau dgn shift b ade la gak geng leh borak2 men teka teki ke ape ke. n skrg dgn shift a, ade la jgk leh buat senyum2, borak2 ckt. haha.

ok, masa utk aku masam pulak =(

en rosli AM ku~ sy nk mintak maaf sy rasa, sy x phm ape yg en rosli nk sy fhmkan sbnarnye. waaaa. mcm mane ni. next 2 week die dah balik umrah. ape aku nak jawab nnt. adoyai~

xpela. aku akan cube curi masa utk cover up balik apa yg tertinggal or tercicir. hope dpt memuaskan hati semua. and hope dapat timba ilmu yg secukupnya. =)

AMIN~