Saturday, May 21, 2011

Hana Tajima?

Assalamualaikum~

Yeay2 hari ni cuti! ^^,
kenapa aku suka? sebab AM (ass. mngr) yg in charge aku sgt pantang nampak aku.. kalau terserempak, gerenti beb.. gerenti dia ckp mcm ni..
"hah! izzati. sini sekejap. ermm. sy ade keje utk awk."

duhh! dah name pun praktikal, kena la ade keje nak wat right? but, keje yg encik bagi minggu lepas pun x berusik lagi. camne nak habiskan kalau encik bagi lagi dan lagi dan lagi. sabar jelah~

Watsoeveridontcare~ harini aku agak pening2 macam nak muntah pun ade.. euww~ ape cerita pasal benda x senonoh ni.. haha. heh! blog aku la. kau lupa ke? aku xnk merepek bnyk. aku cuma nak ckp pasal tajuk aku kali ni. aku rasa ramai gurls out there kenal n tau style tudung (it's not tudung actually) Hana Tajima. she's so pretty ok. really jeles dgn dia. haha. :D

Aku ni dulu pakai tudung bawal. kau kenal tudung bawal kan? haha. tu zaman tok nenek taun 2000. skrg dh 2011 beb. ape barang pakai bawal. kan? kan? haha. xla. depends dkt org jugak kan? aku x suka tudung bawal. why? sebab muka aku BULAT! haha. it's quite hard nak get it right u know. =_="


Well, aku skrg pakai tudung ala2 indon yg dulu org kecoh2 ckp macam minah indon la kan.. but at last aku gak pakai bnda tu. hahaha. simple n fast. i loilike~ tp itu pun zaman tok nenek 2008 kot~ skrg style HANA TAJIMA. seyes aku teringin nak try n error. =(

tapi kan wak.. kita ni muka bulat. pipi pun tembam. kalau baring kat meja, mmg pipi ni leh jadi bantal wak~ huhu.


This is Hana Tajima. Wondering mcm mana nak dpt kulit mcm tu? haha. berangan jela~ Org mesti akan cakap, muka dh cantik, muka dh putih, pakai macam mana pun nampak cantik. yeah~ aku pun ckp gtu gak. how bout people mcm aku? yg kurg cerah ni? hahaha :D

cute rite? sorry dear kalau i x mntk izin tepek kan muka u kat cni. but honestly nampak sesuweet gula kapas gtu~ hahaha. boleh ke aku pakai macam mana diorg pakai?
wondering lagi~

hah! ni plak cara kalau kau nak pakai ala2 Hana Tajima. Nak try but so nerves nak tgk pe jd kat muka aku ni nanti? hahaha. =_="

p/s: i'm a girl with lack of confident. seriously~


3 comments:

  1. try je.. try byk22222 kali. then u gain ur confident. Gaining confident is not a one day hardwork. ecehh.. berfalsampah plak kat sni. haha

    ReplyDelete
  2. nk jd cantik mcm org kt ats.. :) thanks ajar.. :)

    ReplyDelete
  3. Thanks Ms Z. I'm more confident right now. haha

    Aida: heee~ kita tak ajar pun. tepek je gambar tu. =) anyway ur most welcome.

    ReplyDelete