Friday, April 15, 2011

FINALE exam VS KUCING!

Assalamualaikum~
wah. sejak bile aku pandai bg salam awal2 entry? heh! aku pne suke la. grrr!

OK2... seyes la ckt..

................................................................

aku ade exam lg 1week. YES! n YES! (tgn ltak di atas dada, mata pandang ke atas)

mmg aku suke bnda2 mencabar cmni.. haha :D

bnyk bnda dh jd this whole sem la kan~
dgn pening kan pasal LI (praktikal) lg. doa je la bnyk2. surat x smpai2.. huhu..

aku rase aku ade 5 paper sem ni. (knape rase je?)

SEBAB :
1. aku x leh ingt subjek pe aku blaja sem ni. (x la erok nau smpai x ingt lgsung. ade la yg aku ingt)
2. sbb aku rase aku x blaja mende pe pn utk sstgh subjek mcm ergo. prof yg sgt bergaya. (tgn di dada, mata pndg ke atas)
3. sbb slip exam aku ade kt org len, so aku pon x tau la brape bnyk paper aku. haha

so pe kne ngene dgn KUCING?

kucing adalah haiwan yg sgt comel n mampu way aku tenang. seyesly!
sampai2 umah pon aku dh pk bosannye xde kucing.
well3~ who know..
masok umah tgk keliling umah tetibe nmpk seekor haiwan berbulu berwarna kuning yg maseh REMAJA berada di dlm sangkar mewah. (besar ok sangkar tu. haha :D bkn mhl.)
ho liau!!!!
manje sgt~ comel gile! mcm kucing iklan frieskies. nah btol nah x aku eja. haha

ok2 bck to topic..
bajet2 nk usha2 nota2 ckt utk exam. tp kan wak.. kite ade kucing la kt umah. kite ingt kucing2 kite yg kt kebon 4 ekor tu je yg memanggil2 kite supaya jgn blaja. rupenye kat umah pon ade dah..
ape2 pon.. yg pntg esok nk shopping jap cari tudung~ bosanla duk je kt umah. hahaha. KONON!

papepon jgn mls stadi ye anak2!

OUT! OUT! YOU DEMONS OF STUPIDITY! GRRRRR!!! >.<

No comments:

Post a Comment