Thursday, April 28, 2011

benci kau!

assalamualaikum,,,
well, ari ni aku terajin bangun awal okey. haha. no no no.. nampak beno nipuye~
aku bangun awl arini coz ade org hr call utk confirmkan praktikal aku.
Alhamdulillah.. akhirnya semua berjalan dengan lancar. lancar ke? haha. lancar la jugak.
kat mane aku nak praktikal?
sabo la.. nnt aku cite..
ade 3 company royal selangor, hicom teck,perodua.
haha.. try teke test tgk dulu pandai tak kau agak aku nak amek mane. haha
skrg lak tgh finale. abes finale dh 6 aribulan.
start praktikal dh 9 aribln.
ape la dekot nau nak bg aku rehat lebeh ckt ke. hadoi~
ok. habes dhla cte pasal LI ni. meh tutup jap..
..............................................................................................................

ape kene ngene tajuk atas dgn praktikal?
aku saje je ltak tajuk gempak bg org rase teruja tu.

haha.

oh ye..
ade sape2 yg ingt pasal pempuan gile serang aku?
mesti la x ingt. dh berjanggut cite tu. haha
nyway smlm that so called MAKCIK KLASIK (MK) habaq hang! text aku time aku exam ok.
MK: hoi. kau tlg campak kwn kau tu jauh2.. A skrg dh jd milik aku. aku xnk tgk dia sibuk lg dgn A aku.
aku dh balek baru aku bace habaq hang. agakye mmg kau ni x pnah beradab ke? masuk terjah maki marah org xde salam.
dh balek baru aku text die balik. tp tau2 jela.. aku dgn hangin satu bdn mlm smlm, dtg lak cari pasal kat aku,mmg mntk maki la.
aku: erk? kau idop lg ye makcik. ASSALAMUALAIKUM (dlm text pon huruf besar ok.) kau dh dpt A, so kau cari aku watpe. seronok la kau dh putuskan hubungan ank org kan? oh well watever pon, aku xde mood, n aku buka kuli kau! pergi ****.
hahahahaha.. x penah dowh aku text mcm tu kt org. seyes x pnah. mmg kau bernaseb baek lah MK. sbb kau org first n last dpt text mcm tu dr aku.
sape A? sape MK? sape kwn aku?
oh well, mls aku nak cte balik. nk tau g la cari topik2 hangat taon lepas. hahahaha.
tp after da, die x bls plak msj aku. haha.. x berani ke? terkejut ke dpt text gtu dr aku? ops. sory. mmg aku x lyn pempuan ala2 histeria cam kau.

.......................................................................................................

aku nak balik rumah hari ni! tp lepas settle kan hal praktikal dulu kt utem. oh peliz mls ok.
x sabo nk pelok ciom makhluk berbulu kuning,putih,itam. =)

No comments:

Post a Comment