Friday, April 29, 2011

Jika Kau Seorang Perempuan

Assalamualaikum

Mesti ade yg pelik kan. "Rajin pulak minah ni nk update". haha.. Next paper aku adelah pada 3/6. So ikut suka akula nak rajin ke x.. (hurmm. ade kene ngena ke?) watsoeveridontcare~ B4 ni aku ade ckp ape aku x suka pasal laki. siap wat ranking kau~ haha.. kali ni ape kate aku cuba bgtau ape aku x suka pasal perempuan. Tapi sebelum ape2.. aku nk mintak maaf la kalau ade yg terasa.. Tapi ni secara rambang je.. Ok?

1. Smokers!

Jika Kau Seorang Lelaki

Assalamualaikum

Tiba2 hari ni aku rase nak cte ckt ape yg aku x suka tentang seorang lelaki.
Kenapa xnk cte pasal gurl?
Eh kau. Ni blog aku ke blog kau? haha. Jgn marah ha~
Ok2.. Jom tgk ranking aku.. Pada aku la~

1. Smokers!
Ops.. Sory la bang,pakcik,adik,sape2 pon berjantinakan lelaki yang smokers.. Memang aku cukop TAK SUKA! kau kenalkan aku dgn pempuan yang suka lelaki yang smoking. ade ke? xde der~ xde~ kalau ade mungkin pempuan tu pon x suka hidop lame kot. haha :D Aku x suka sbb aku boleh SESAK NAFAS bila bau asap ROKOK korang yg berkepul2 tu. hadoi~ nk smoking dok jauh2 la bang.

Thursday, April 28, 2011

benci kau!

assalamualaikum,,,
well, ari ni aku terajin bangun awal okey. haha. no no no.. nampak beno nipuye~
aku bangun awl arini coz ade org hr call utk confirmkan praktikal aku.
Alhamdulillah.. akhirnya semua berjalan dengan lancar. lancar ke? haha. lancar la jugak.
kat mane aku nak praktikal?
sabo la.. nnt aku cite..
ade 3 company royal selangor, hicom teck,perodua.
haha.. try teke test tgk dulu pandai tak kau agak aku nak amek mane. haha
skrg lak tgh finale. abes finale dh 6 aribulan.
start praktikal dh 9 aribln.
ape la dekot nau nak bg aku rehat lebeh ckt ke. hadoi~
ok. habes dhla cte pasal LI ni. meh tutup jap..
..............................................................................................................

ape kene ngene tajuk atas dgn praktikal?
aku saje je ltak tajuk gempak bg org rase teruja tu.

Friday, April 15, 2011

FINALE exam VS KUCING!

Assalamualaikum~
wah. sejak bile aku pandai bg salam awal2 entry? heh! aku pne suke la. grrr!

OK2... seyes la ckt..

................................................................

aku ade exam lg 1week. YES! n YES! (tgn ltak di atas dada, mata pandang ke atas)

mmg aku suke bnda2 mencabar cmni.. haha :D

bnyk bnda dh jd this whole sem la kan~
dgn pening kan pasal LI (praktikal) lg. doa je la bnyk2. surat x smpai2.. huhu..

aku rase aku ade 5 paper sem ni. (knape rase je?)

SEBAB :
1. aku x leh ingt subjek pe aku blaja sem ni. (x la erok nau smpai x ingt lgsung. ade la yg aku ingt)
2. sbb aku rase aku x blaja mende pe pn utk sstgh subjek mcm ergo. prof yg sgt bergaya. (tgn di dada, mata pndg ke atas)
3. sbb slip exam aku ade kt org len, so aku pon x tau la brape bnyk paper aku. haha

so pe kne ngene dgn KUCING?

kucing adalah haiwan yg sgt comel n mampu way aku tenang. seyesly!
sampai2 umah pon aku dh pk bosannye xde kucing.
well3~ who know..
masok umah tgk keliling umah tetibe nmpk seekor haiwan berbulu berwarna kuning yg maseh REMAJA berada di dlm sangkar mewah. (besar ok sangkar tu. haha :D bkn mhl.)
ho liau!!!!
manje sgt~ comel gile! mcm kucing iklan frieskies. nah btol nah x aku eja. haha

ok2 bck to topic..
bajet2 nk usha2 nota2 ckt utk exam. tp kan wak.. kite ade kucing la kt umah. kite ingt kucing2 kite yg kt kebon 4 ekor tu je yg memanggil2 kite supaya jgn blaja. rupenye kat umah pon ade dah..
ape2 pon.. yg pntg esok nk shopping jap cari tudung~ bosanla duk je kt umah. hahaha. KONON!

papepon jgn mls stadi ye anak2!

OUT! OUT! YOU DEMONS OF STUPIDITY! GRRRRR!!! >.<