Tuesday, March 8, 2011

Genting VS BBQ

VS


hahahahahadoi~
well well well.. mcm tajok entry aku kali ni..
antara genting dgn BBQ korg prefer mane?
haha..

owh well aku x kesah.. mane2 pon boleh.. jnji aku hepy. haha

cmni la.. suppose to be esok aku ngan bdk umah nak jalan2 g genting.
BUT tanpa kami duga, esok rupa2nya ade BBQ kelas..
Thus, cewah.. speaking jap.. haha =_="
thus, kami pon sepakat pergi la ke BBQ.
kecewa?? sikit je kecewa.. utk aku la.. kalau geng aku yg len x taula thp kecewa diorg cmne..
ahahaha ^^,

ape2 pong. esok nk blah g gunung ledang okeh.
hoping nk mandi dan manda tp tgk la nnt cmne..
kalau ade geng nk mandi dan manda mungkin aku join terjun!
lame kowt x berenang.. tetttttttttt!

p/s: jgn mnd lepas mkn nnt buncit. haha :D

Friday, March 4, 2011

Super Danger!


MOST WANTED PERSON!


Okay2! meh aku karang ckt..

hari ni hari moody aku.. yeah.. sorry for those yg kene tempias angin COLD aku hari ni.

AMPUN ya!! =)

back to topic la kan.. seriously ke mamat ni MOST WANTED PERSON kt AYER KEROH???
aku baru je tau dlm sejam yg lepas tu pon lpas bukak tenet ni.. haha

mamat ni tau x dia berjaya wat aku sedikit gerun mlm ni?

owh well of course r gerun..

AKU TINGGAL SORANG JE KOT SEKARANG! (dah 2 jam gk r. housemate g mkn n lepak2 tgk tv rumah member)

mesti ade kate.. "gedik ah kau. yg x ikot member pehal?"

hoi2!!

aku dh kate kan hari ni hari moody aku..

orang moody mane ade mood nk kuar.. YEKE??

watsoeveridontcare! ikut suka aku la nak kuar ke, nk terperuk dlm bilik ke, nk tido ke. haha. SUDAH2! merepek dah ni =_="

okay2.. cmni la.. ramai kate pernah nmpk mamat seperti gambar di atas..

well.. seriously bile aku tenung lame2 muke mamat tu.. n seriously aku rase aku memang PERNAH nampak mamat ni..

KAT MANA??

wooo2~ relex2..

aku rase mamat ni aku pnah nampak area2 7e kt ttu..
btol ke?? aku pon x brape nk sure.. tp rase2 nye ye lah mamat ni.. last week kot~

huhu~ x perlu bangga dengan pencapaian yg x memberangsangkan langsung ni!

ape2 pong! aku hope umah aku ngan member2 aku ni SELAMAT!
risau coz rumah kami rumah underground~ =_="
rumah underground ni org kate rumah calon utk disamun~ coz senang nak lari.

BALA NI BALA~

p/s: sape2 nmpk die cpt2 tepon polis!

Tuesday, March 1, 2011

ARRIVED! lihatlah dunia! haha :D



well well well..
haha.. my handbag arrived by kangaroo mail! yeah!

x payah nk talk bnyk2.. meh aq tunjuk kan je ape de rupe handbag yg aq kecoh2 kan sgt ni.. cantek sgt ke? haha.. meh usha!

nampak? ni front page die.. haha.. quite big gk tp bile aq sangkut kt bahu it's look perfect! hahaha.. tettt!

......................

ni blkg die.. bnyk gk compartment die.. inside ade tmpt sumbat fon.. like ordinary handbag la kn.. yg special nye.. aq x pnah ade handbag yg kne ikat2 cm pkai tali pinggang tu.. nmpk? haha.. x nmpk xpe.. aku nmpk sudah! haha..

aq rase mst ade yg kate.. well, look simple je.. biase je pun..
watsoeveridontcare! haha.. ape yg pntg? aku SUKA coz aku yg nak pakai okay! and bag ni pon dh SOLD OUT! harap maklong!

owh2! ade tali sling jugak okey.. 2 in 1 pnye bag! so nice!

p/s: rase cm nk beli dress plak.. hurmmm.. =_=