Monday, February 28, 2011

WAITING ^^

haha.. aq sudah order satu handbag secara on9 n hoping akn smpai mlk samada esok or lusa!
yeah!! ^^

aq serch2 la gak gmbr tu balik.. xde ddah.. haha. maybe owner tu dh delete gmbr tu coz last stock for february.. cis.. baru ingt nak tayang.

TAPI! aq still leh tayang lpas aq dah dpt handbag PUTEH BERSIH with price of RM60.
ahaha..

TAPI kan.. erm.. cmne nk jaga handbag kaler puteh ek? haha :D
harap2 senang la.. tettt! haremm.. xde maknenye..

waaa!! x sbrnye nk dpt handbag tu.. nnt i post bg u olls tgk kay? haha! geli kowt! :D

p/s: yang dikejar x dpt, yang dikendong berciciran. haha. kalau xnk tercicir belila handbag! :D

Saturday, February 26, 2011

CHANTEK DOWH!

SUMPAH CHANTEK!!!!!

=)

lupa segala MARAH aku arini.. haha :D

teringin nak beli on9.. lame gile dh aku usha.. hurmm....
ade ckt mslh je skrg ni..
1) xle nk test2..
2) aku plg mls nk g deposit2 bagai!

tp most important xle test.. tp chantek kowt! hadoi~
ke chantek sbb model tu putih? hahahaha :D




AKU TAK NAK KAU!

haha.. cover front title nk power~ ^^
tapi YES! aku mmg bermaksud begitu!
KEJAM??
.........
.......
....
No la~ mane ade kejam! KAU yg tak paham..
baik2 aku dgn org2 yg kau SAYANG bkn bermaksud AKU NAK KAU.
phm x? haha.. x phm g masok skolah tadika blaja eja.

KAU kate aq complicated? KAU lagi COMPLICATED!
aku ade pakwe bernama HAFIZ.
DIA org yg plg aku SAYANG selain PARENTS n FAMILY aku.

kau kata aku baik kat kau? ^^ MESTILA!

ops! kan dah bagitau KAU awal2.. aku di ajar utk berbuat baik dkt semua org!
JAHAT mcm mana pon org tu aku kena sabar n sentiasa memaafkan mereka b4 aku tido nyenyak nak mati.

AKU baik kat KAU sama gak AKU baik kat KAWAN2 aku yg LAIN.
hadoiyai~

ye betol jodoh itu semua ALLAH yg tentukan..
SO just go with the flow la.. ape nk bising2 dah.. kita tgk je la nanti jodoh kau dgn sape pulak..
haaa.. kan SENANG!

ANNOYING!

Saturday, February 12, 2011

huwaaaa T_T

nape aq sedeh?
sebab ENCET aq rosak!!!!!
mummy!! nk bb bley? hahahaha :D
ok2.. turn mood balik.. ehem..

UWAAAA!!! T_T
encet tercinta yg sangat chomel tu tbe2 mati dgn sendiri.. aq x bunoh pon!
aq bajet2 nk anta kedai.. tp..
apekan daya bz je keje..
nk g tm net pn x sempat..
next week dh de test lak! grrrr!!
dhla.. ckp bnyk pon x gune.. encet pon xley pulih wat masa ni..

aq nk fon BARU!!!!!!!!